De mancave in orde maken: designtips

Geplaatst op

Het is nu al enige jaren dat de mancave bijzonder populair is en dat is natuurlijk niet zonder reden. De moderne man wil heel graag een plek voor zichzelf waar allerlei zaken gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld geknutseld of aan andere technische zaken tijd besteed. Daarbij is het ook fijn om bijvoorbeeld tijden te kunnen gamen en muziek te luisteren zonder dat rekening gehouden moet worden met de muzieksmaak van anderen. Wat er ook allemaal gedaan wordt: le cave moet wel een beetje op orde zijn. Daarom gaan we je in deze blog jou een beetje bijpraten hierover.

Een geweldige vloer voor een mancave

Er zijn tal van zaken die in een mancave gezet kunnen worden: een bar, pooltafel en noem het allemaal maar. Voordat je deze zaken gaat realiseren, is het slim om te bedenken dat er ook wel eens bier op de grond kan vallen. Dan wil je natuurlijk een vloer die gemakkelijk schoon te maken is. Voor je vloer in de mancave raden we aan om te gaan voor een gietvloer. Deze is gemaakt van kunststof en is zeer slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. De vloer is eenvoudig over een betonvloer heen te gieten. Zo wordt het ook erg makkelijk om bijvoorbeeld een leegstaande garage compleet om te toveren tot mancave. 

Bij https://senso.com/ helpen ze je graag verder om een geweldig design te creëren voor je mancave. 

Wat kun je allemaal in een mancave doen aan design? 

Een mancave kan bestaan uit een muziekstudio, en bar, een plek om te poolen (niet noodzakelijkerwijs gecombineerd met een bar, maar dit kan wel), een flinke homecinema-set in combinatie met een projector voor dat thuisbiosgevoel. 

Wanneer je met muziek bezig wilt of video bewerken, dan is het goed om de ruimte zo geluidsdicht mogelijk te maken. Wil je nou niet de kosten maken om de hele kamer geluidsdicht te maken, dan kun je er ook nog voor kiezen om geluidsabsorberende panelen aan de muren te bevestigen. Dit komt ook de kwaliteit van de opnames ten goede omdat dan niet zoveel galm te horen is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze informatieve blogs nemen je mee op een reis door de wereld van kunst, design, schrijven, muziek, fotografie en meer. Laat je inspireren, verbeter je vaardigheden en verken de nieuwste creatieve trends.

Contactgegevens

Via info @ beapeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden