Beter verhuizen doe je zo!

Geplaatst op

Het is supermakkelijk om beter te verhuizen, alleen weten veel mensen niet hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. In deze blog gaan we je vertellen hoe je beter kunt verhuizen aan de hand van verschillende tips. Denk je dat de verhuizing te grootschalig wordt, dan kun je ook altijd nog verhuisbedrijf rotterdam bellen, ze helpen je graag met je verhuizing. Lees snel verder voor de tips.

Trommel hulp op

De hulptroepen optrommelen is een van de meest slimme dingen om te doen bij een verhuizing. Verhuisbedrijven zetten ook meerdere verhuizers in om het werk lichter te maken. Want vele handen maken licht werk.

Maak een inventarisatie

Stel een lijst op met de inboedel die je meeneemt naar het nieuwe huis. Het kan zijn dat oude inboedel niet meegaat, die kun je dan gewoon weg doen. De rest moet je netjes noteren dat je geen dingen kwijt raakt.

Hanteer een code

Het is slim om alle verhuisdozen een code mee te geven waardoor de verhuizers weten naar welke kamer deze moeten. Je kunt natuurlijk ook gewoon opschrijven wat erin zit en welke kamer het moet. Het is makkelijk om met een code en een inventarisatielijst een goed overzicht te krijgen van de verschillende spullen waar ze zijn en op deze manier raak je ook niks kwijt. Wellicht kan het verzekeringstechnisch ook nog wel van pas komen om een inboedellijst te hebben.

Zet alle spullen goed vast

Dat zal niet de eerste keer zijn dat er tijdens de rit spullen kapot gaan in de verhuiswagen die gehuurd hebt. Zet ze daar goed vast, de meeste verhuiswagens hebben aan de zijkanten van de binnenkant bevestigingsmaterialen om spullen vast te zetten.

Pak een doos in voor de eerste dag

De eerste keer overnachten in je nieuwe woning is spannend, dan is het fijn om een doos in te pakken waarin de spullen zitten die je nodig hebt in de avond en in de ochtend ben je voor het eerst wakker worden in je nieuwe woning. Dit scheelt je veel zoeken en het is gewoon erg makkelijk.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze informatieve blogs nemen je mee op een reis door de wereld van kunst, design, schrijven, muziek, fotografie en meer. Laat je inspireren, verbeter je vaardigheden en verken de nieuwste creatieve trends.

Contactgegevens

Via info @ beapeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden