Het voordeel van epoxyvloeren

Geplaatst op

Het schoonhouden van vloeren kan een gedoe zijn waar eigenaren van commerciële faciliteiten zich geen zorgen over willen maken. Het beheren van je bedrijf is consumerend genoeg. Lees meer over het voordeel dat epoxy- of gietvloeren, voor je bedrijf kunnen hebben. Oh, even voor de duidelijkheid, de gietvloer is ook prima geschikt voor een residentiële context. 

Voordelen van epoxyvloeren

Epoxyvloeren zorgen voor een behoorlijk stevigheid als het gaat over de vloer van je commerciële pand. De polyaspartic primer zal metalen pigmenten verenigen tot een duurzame, bijna onmogelijk te kraken vloerlaag. Deze primer vormt een basis die jaren zal bestaan zonder te scheuren, inkepingen te laten zien, of algemene slijtage hoeven te lijden. Epoxyvloeren bieden een blijvende sterkte die onvergelijkbaar is met die van andere vloeren. 

Veiligheid van je klanten

Als eigenaar van een commerciële faciliteit, moet je je geen zorgen maken over het potentiële gevaar van gladde vloeren. Toch is de veiligheid van je personeel en klanten van het grootste belang. Epoxyvloeren bieden een antislipgarantie, waardoor de veiligheid van je klanten voor de komende jaren gewaarborgd is.

Epoxyvloeren + systeemwanden = stijlvol design

Elke epoxyvloerinstallatie is geheel uniek en speciaal voor jou gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen en ontwerpen om de look van je vloer die je altijd al wenste te voltooien. Geen twee epoxyvloeren zullen er identiek uitzien, waardoor ruimte ontstaat voor creatieve vrijheid. Wanneer je het strakke design combineert met systeemwanden, dan heb je veel controle over de binnenhuisarchitectuur. Met deze wanden is het mogelijk om strakke, industrieel ogende ruimtes binnen een grote open ruimte te creëren. Deze kunnen dan gebruikt worden om te vergaderen of als afgesloten kantoor voor een manager, of iets van dien aard. 

Geen stress bij het leggen

De vloerexperts zullen snel en efficiënt werken om een echt stress-vrije installatie van een epoxyvloer te bieden. Als eigenaar van een restaurant-, bedrijf- of winkelruimte zijn er veel andere dingen om over na te denken, maar het installatieproces mag daar niet een van zijn. 

Geen scheuren of vlekken in je vloer

Een epoxyvloer in een commerciële faciliteit is niet-poreus, waardoor het oppervlak zeer goed bestand is tegen het krassen en schuren, zo voorkom je de alledaagse slijtage. Daarnaast is de epoxycoating waterafstotend. Deze afwerking gaat lang mee in je commerciële ruimte en zorgt ervoor dat deze er ook schoon uitziet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze informatieve blogs nemen je mee op een reis door de wereld van kunst, design, schrijven, muziek, fotografie en meer. Laat je inspireren, verbeter je vaardigheden en verken de nieuwste creatieve trends.

Contactgegevens

Via info @ beapeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden