Hoe kom ik van kalkaanslag af?

Geplaatst op

Het is soms zo makkelijk in het leven, maar je moet wel net weten hoe het in elkaar zit. Wij gaan je helpen met het bestrijden van kalkaanslag in je woning. We denken dan met name aan de badkamer en keuken. Het is bijzonder fijn om te zien dat veel mensen gebaat zijn bij de technologie die we je vandaag willen laten zien. Lees snel verder om te ontdekken hoe dit precies in elkaar zit. 

Ontharden dat water! 

Er is een technologie beschikbaar die het mogelijk maakt om snel je water zo te prepareren dat calcium en magnesium (soms in hoge concentratie aanwezig in water, dit noemen we dan hard water) zich niet afzetten tegen de leidingen in de woning en binnen in apparaten. Zo vloeien er allerlei voordelen voort uit deze techniek. Het gaat daarbij om de zogenaamde: waterontharder die werkt met magnetische straling. Er bestaan verschillende waterontharders, maar die met magnetische straling is het meest handig, omdat er geen onderhoud nodig is bij dit type. 

Voordelen waterontharder

Je sluit de waterontharder met magnetische straling eenvoudig aan op de hoofdkraan en daarna heb je er geen omkijken meer na. Dat is een stuk beter dan bij de waterontharders die werken met filters of zout. Die zijn een stuk bewerkelijker. Zo fijn dat het bij deze anders is! De prijs voor zo’n waterontharder is ook lager dan bij de anderen en daardoor zeer realistisch. Hij is daarom voor iedereen bereikbaar. Het grote voordeel is, dat je apparaten langer meegaan omdat er geen kalkaanslag in zit en daarbij gebruiken ze minder energie, met kalkaanslag gebruiken ze meer. Het voordeel zit hem dus vooral in minder kosten voor de vervanging van je apparaat en minder energiekosten aan het einde van de maand.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze informatieve blogs nemen je mee op een reis door de wereld van kunst, design, schrijven, muziek, fotografie en meer. Laat je inspireren, verbeter je vaardigheden en verken de nieuwste creatieve trends.

Contactgegevens

Via info @ beapeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden