Hoe schrik ik inbrekers af?

Geplaatst op

Het is normaal dat sloten zich blijven evalueren omdat inbrekers steeds nieuwe en betere methodes ontdekken om weer op een andere manier binnen te komen. Zo blijven bedrijven als Slotenmaker direct ook op de hoogte en blijven ze zich verbeteren om het de inbrekers onmogelijk te maken om binnen te komen. In dit blog lees je waarom het zo belangrijk is om dit zo goed mogelijk aan te pakken en wat eventueel een manier is om inbrekers af te schrikken.

The key for safety

Hou inbrekers buiten de deur! Een inbraak kun je voorkomen door een SKG-gekeurd hang- en sluitwerk aan te schaffen. Wat is dat? Dat is een goed beveiligd slot met een anti-kerntrekbeveiliging. Die het onmogelijk maakt voor inbrekers om binnen te komen. Uiteraard is het ook uiterst belangrijk dat je dit dan ook laat plaatsen door specialisten zoals slotenmaker Scheveningen. Dit bedrijf is een PKVW-erkend bedrijf en is dus goedgekeurd als professional experts slotenmakers om jou te garanderen van veiligheid. 

Afschrikmiddelen tegen inbraak

Uiteraard kun je ook inbrekers afschrikken door een aantal middelen. Hoe meer afschrikmiddelen hoe meer effect het heeft om ze buiten de deur te halen. Ik zal eens wat voorbeelden geven wat je zou kunnen doen om dit toe te passen. Allereerst is een beveiligingscamera natuurlijk een mooi materiaal om inbrekers buiten de deur te houden. Zodra ze de camera’s zien kun je er al bijna vanuit gaan dat ze op zoek zullen gaan naar een ander pand. Lichten kunnen ook een hoop voor je betekenen in dit verhaal. Zo kun je er voor kiezen om een bepaald licht op timers aan te laten. Maar je kunt er ook voor kiezen om voorlichten te gaan die reageren met een bewegingssensor. Een inbreker verwacht het niet en denkt dat hij gespot is door iemand. Het is bewezen dat dit dus ook zeer goed werkt. Alarmsystemen doen uiteraard ook hun werk en voor een groot pand is het dan ook zeker handig dat je alarmsysteem verbonden is met één van de meldkamers. Maar het zou natuurlijk helemaal perfect zijn als je deze voorbeelden met elkaar combineert.

Heb jij je pand nog niet optimaal beveiligd? Neem dan snel actie want het kan je vandaag of morgen zomaar overkomen. En die kans gunnen wij hun natuurlijk absoluut niet!

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze informatieve blogs nemen je mee op een reis door de wereld van kunst, design, schrijven, muziek, fotografie en meer. Laat je inspireren, verbeter je vaardigheden en verken de nieuwste creatieve trends.

Contactgegevens

Via info @ beapeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden