Kunstachtige ideeën voor kunstgras in achtertuin

Geplaatst op

Ook met kunstgras kun je kunstachtige achtertuinen maken. Wij zetten een aantal briljante ideeën op een rij, zodat jij alleen nog maar de juiste afmetingen kunstgras hoeft te kopen en te leggen.

Gebruik van kunstgras met geometrische vormen

Minimalistisch design is tegenwoordig helemaal hip. Dit zijn alle vormen die je met een passer en liniaal kunt vormen. Door het gebruik van kunstgras met geometrische vormen kun je de principes van dit ontwerp toepassen op jouw gazon. Het gebruik van kunstgras voor geometrische vormen is een geweldige manier om met je tuin te pronken. Vierkanten en rechthoeken vormen een pad dat er natuurlijk genoeg uitziet om zich te mengen met de planten. Het voordeel van kunstgras is daarbij dat ze niet meesnoepen van de vruchtbare, voedzame grond. Dit wordt dus allemaal aan je planten toebedeeld. Win-win!

Creëer een achtertuin met midgetgolf hole

Je kunt van je achtertuin een kleine golfbaan maken door er een putting green in te maken. Oefen je midgetgolf of golf afronding skills op een duurzaam oppervlak dat bestand is tegen slijtage. Zorg ervoor dat u de juiste grasmat kiest en vraag de specialist bij kunstgras kopen.

Meditatietuin met kunstgras

Door een meditatietuin aan je gazon toe te voegen kunnen jij en je yoga-vriendinnen mindfulness oefenen in de ideale omgeving. Groene ruimtes maken het gemakkelijk om je hersenen uit te schakelen en je te concentreren op het huidige moment. Het onderhouden van je eigen aura met natuurlijk gras en planten is een steeds terugkomende worsteling. Met nepgras kun je een echt heiligdom creëren, waar je je geen zorgen om hoef te maken.

Tip: sluit je helemaal af

Je kunt voor een afgesloten meditatiesessie ook nog kiezen om een deel van de tuin af te sluiten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een schutting te plaatsen, een bamboocombinatie of zelfs een muurtje. Uiteraard kun je deze omheining voorzien van natuurlijke planten, zoals klimop, om je helemaal ‘groen’ te voelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze informatieve blogs nemen je mee op een reis door de wereld van kunst, design, schrijven, muziek, fotografie en meer. Laat je inspireren, verbeter je vaardigheden en verken de nieuwste creatieve trends.

Contactgegevens

Via info @ beapeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden