Op een stijlvolle manier je woning beveiligen

Geplaatst op

Hierbij beapeter.nl vinden wij het erg leuk om je te inspireren met ontzettend mooi design dat ook nog eens een keer een functionele rol vervult. Vandaag in deze blog gaan we je vertellen hoe je mooi en gemakkelijk je woning kunt beveiligen tegen inbrekers. We nemen een aantal beproefde tips met je door. Lees snel verder en laat je gewoon lekker inspireren!

Plaats een sierlijk hekwerk

Sinds eeuwen hebben mensen gebruik gemaakt van hekwerken om hun woning te beschermen tegen ongenode gasten. Bij dit laatste kan het gaan om wilde dieren, maar ook mensen die slechte bedoelingen hebben. Hoeveel woninginbraken vinden er wel niet plaats in Nederland? Juist ja, dat moet je toch zien te voorkomen! Een hekwerk is heel gemakkelijk te laten plaatsen door een hekwerk bedrijf. Zo weet je zeker dat de resultaten excellent zijn en dat inbrekers niet makkelijk toegang kunnen krijgen tot de deuren en ramen van je woning, omdat daar natuurlijk immers een hekwerk een stokje voor steekt.

Denk bijvoorbeeld aan hekwerken met een Victoriaanse vormgeving waarin veel bloemen te zien zijn. Je kunt allerlei soorten hekken laten plaatsen, zoals van hout of gietijzer. Staal is ook vaak een erg mooie optie, dat geeft direct een industriële look. 

Alarminstallatie

Tegenwoordig zijn alarminstallaties niet zo duur meer en dit maakt dat ze dan ook gretig aftrek hebben. Daarbij kun je ook nog een camerasysteem plaatsen voor niet al te duur en dan is het makkelijk om inbrekers te filmen en zo voor het gerecht slepen. Natuurlijk moeten de deuren en ramen ook verbonden zijn met de alarminstallatie. Stickers op de deuren en camera’s aan de wand kunnen al een afschrikwekkende werking hebben op de inbrekers.

Om het helemaal goed te doen kun je het ook wegwerken. Zodat de camera’s niet te zien zijn. Dat heeft ook weer als voordeel dat je op plekken in je tuin in het geheim kunt filmen. 

Juiste sloten 

Het is erg belangrijk dat je de juiste sloten hebt om inbrekers buiten de deur te houden. Laat een check doen door een expert om te kijken of je sloten nog helemaal veilig zijn. Op deze manier is het mogelijk om sloten ook direct te laten vervangen wanneer je niet meer veilig zijn; als inbrekers al mogelijkheden hebben gevonden om ze te forceren zonder moeite.

Het is mogelijk om je woning op een sierlijke manier te beveiligen. Kies een hekwerk dat je erg mooi vindt. Dit kun je rond de tuin plaatsen en dan heb je een veilige tuin en een woning die niet snel bereikbaar is voor inbrekers. Zo komen dieren ook niet gemakkelijk je tuin binnen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze informatieve blogs nemen je mee op een reis door de wereld van kunst, design, schrijven, muziek, fotografie en meer. Laat je inspireren, verbeter je vaardigheden en verken de nieuwste creatieve trends.

Contactgegevens

Via info @ beapeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden