Hoe beveilig je je bedrijfspand het beste?

Geplaatst op

Je hebt een prachtig pandje weten te bemachtigen. Je hele hebben en houwen zit er in en je hebt het omgetoverd tot bijvoorbeeld een prachtige kunstgalerie. Dit pandje, met je hele ziel erin gestopt, dien je dan wel goed te beveiligen. Een slotenmaker Purmerend kan je hier bijvoorbeeld mee helpen. In deze blog lees je wat een slotenmaker Purmerend voor je kan doen en hoe je uiteindelijk je bedrijfspand het beste beveiligd. 

De deuren

Help een inbreker niet door de voordeur naar binnen te glippen (34% van de inbraken vindt plaats door de voordeur). Inspecteer al je buitendeuren om er zeker van te zijn dat de deurkozijnen sterk zijn, de scharnieren beschermd zijn en, als je deur een brievengleuf heeft, dat iemand er niet doorheen kan om de deur te ontgrendelen. Als je verhuist naar een woning die vroeger door iemand anders werd bewoond, verander dan de sloten van de deuren. Op die manier zijn er geen vreemden met een sleutel van je huis en kun je ervoor zorgen dat je sloten de beste op de markt zijn. Als je moeite hebt met het inspecteren van inbraakproof deuren kun je een slotenmaker Purmerend vragen om met je mee te kijken. De slotenmaker Purmerend kan je dan eventueel adviseren over bepaalde sloten etcetera.

Ramen

Ook de ramen zijn kwetsbaar voor inbraak. Een slotenmaker Purmerend kan je ook hier weer mee helpen. Ramen zijn een veel voorkomende ingang voor criminelen en kunnen gesloten maar niet vergrendeld zijn achtergelaten. Bovendien zijn de fabriekssluitingen op ramen niet altijd effectief en soms zijn ze ronduit zwak. Je kunt de beveiliging verhogen met nieuwe raamvergrendelingen of met een sleutel bediende hendels. De slotenmaker Purmerend kan je hier wederom over adviseren. Vraag bij de slotenmaker Purmerend naar de beste sloten voor ramen en je komt al een heel eind. Maar daar hoef je het niet bij te laten. Andere goede ideeën om je ramen inbraakproof te maken zijn het glas versterken met bijvoorbeeld beveiligingsfolie of raam- of glasbreuksensoren installeren. Op deze manieren word je huis een stuk veiliger en kun jij beter slapen!

Gerelateerde berichten

Hoe verzorg ik de beste verlichting in mijn woning?

Het is bijzonder hoe weinig mensen eigenlijk stil staan bij verlichting. Naast zijn primaire functie: licht creëren, zorgt verlichting ook voor...

Lees meer

Over ons

Onze informatieve blogs nemen je mee op een reis door de wereld van kunst, design, schrijven, muziek, fotografie en meer. Laat je inspireren, verbeter je vaardigheden en verken de nieuwste creatieve trends.

Contactgegevens

Via info @ beapeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden